Közösségi média felületek ábrája

Így maradjunk kapcsolatban!

Kedves Látogató!

Ez most nem egy hagyományos, állandó tartalommal rendelkező blogbejegyzés lesz! Azért hozom létre, mert sikeresen egymásra találtunk, és remélem, hogy olyan értékeket tudok adni neked, amelyek miatt szeretnéd ezt a kapcsolatot megőrizni velem. Ebben a cikkben ehhez adok segítséget, azaz megmutatom, hogy az egyes közösségi média felületeken milyen beállításokat érdemes elvégezned ahhoz, hogy kapcsolatuk ne csupán egyszeri érintődés, hanem folyamatos, fejlődésre ösztönző, egyre mélyebb bizalmat kiépítő, szoros együttműködéssé válhasson.

Éppen ezért a cikk tartalma folyamatosan, dinamikusan fog változni ahogy újabb közösségi média platformokon jelennek meg világunkban, vagy én mutatkozom be ezeken az újabb felületeken.

Most itt találhatsz meg:

Facebook oldalam

Facebook oldalam a “Közös megoldás coachinggal és mediációval“, ahol bemutatkozást, a munkámmal kapcsolatos írásokat és blogbejegyzéseket, valamint gondolatindító szösszeneteket találhatsz. Ha tetszik a tartalom, akkor NEM elég, ha nyomsz egy lájkot az oldalra vagy az adott cikkre, mert a Facebook algoritmusainak köszönhetően valószínűleg sosem látjuk egymást többet. Ha szeretnél folyamatosan értesülni ezekről az új tartalmakról, akkor az alábbi, képekkel illusztrált, egyszerű lépéseket állítsd be, kérlek! NE izgulj, a többi közösségi média felületen sokkal egyszerűbb lesz a követés beállítása!

1.) A felső sávban, a kék színű “Kapcsolatfelvétel” gomb alatt, találsz egy nagyítót (kereséshez), mellette pedig három pöttyöt. Erre a három pöttyre kattints először!

2.) Kattints a követés gombra!

3.) Kattints újra a három pöttyre. Ekkor a “Követés” helyett a “Követési beállítások feliratot fogod látni:

4.) Kattints a “Követési beállításokra. Az alábbi kép jelenik meg, illetve nem egészen, mert én már megmutattam, hogy mit állíts be. Szóval az “Alapértelmezés” helyett kattints a “Kedvencek”-re!

5.) Ha beállítottál kedvencnek (Ezt egyébként több Facebook oldallal megteheted, ezzel nem zárok ki másokat!, Sőt, a cikkemmel segítek, hogy az ő tartalmaikat is könnyen tudd követni 🙂 ), szóval ha beállítottál “Kedvenc”-nek, akkor ugyanezen az oldalon kicsit lejjebb, a Bejegyzésekre is kattints rá kérlek! Ekkor ezt fogod látni:, illetve már ezen a képen is az új beállítást jelöletem be. Alapnak a “Legnépszerűbbek” van beállítva, de ez, főleg egy frissen induló oldalnál kevés, ezért “Normál”-ra állítsd át, kérlek, és akkor tényleg mindent láthatsz, amit meg szeretnék osztani Veled!

6.) El sem hiszed, de KÉSZEN VAGYUNK! 🙂 Legalábbis ami a Facebook oldalt illeti! De ne add még fel, mert jön a többi, és más felületen kicsit eltérő tartalmat találhatsz, ezért érdemes lehet ott is követned! Ha eddig eljutottál, innentől már gyerekjáték lesz! Olvass tovább, hogy megtudd, melyik közösségi média felületen milyen tartalmat találhatsz meg!

Facebook csoport

A “Közös megoldás coachinggal és mediációval” privát csoport még nem pontosan tudom, hogyan fog működni, Az biztos, hogy lesznek meghívott vendégekkel beszélgetések, de hogy itt lesz élő, és lehet majd kérdezni, vagy a YouTube-on, azt még nem tudom pontosan. Lényeg az, hogy ebben a csoportban nem csak az olvasnivalókat találod meg, de lesznek önismereti feladatok, kihívások és nyereményjátékok is. Mivel a csoportnak “Privát” beállítást választottam, csak mi látjuk magunkat, ezért bátran kérdezhetsz is! Ez a csoport most kezd épülni, de érdemes már most belépni, hogy a kezdetektől együtt változhassunk!

A dolgod egyszerű! Kattints ERRE a linkre, és nyomd meg a “Csatlakozás a csoporthoz” gombot! Ez csak ennyi! Ha jól tudom… 🙂

YouTube

HAMAROSAN

Instagram

HAMAROSAN

LinkedIn

HAMAROSAN

TikTok

Na, ebben még egyáltalán nem vagyok biztos! Te szeretnéd, hogy legyen? Ha igen, akkor küldj egy e-mailt a bekesjovo@gmail.com címre! Elég, ha a tárgy mezőbe beírod: “TikTokot akarok!”

Hálásan köszönöm neked, hogy ennyi időt szántál rám, és azért is, hogy megtisztelsz a bizalmaddal! Remélem, módomban áll meghálálni ezt neked, és tényleg olyan dolgokat tudok adni, amelyek pozitív változások sorát indítják el az Életedben!