Küldetésem coach-ként

Álmom

“Van egy álmom.” – kezdte egykor Martin Luther King a híressé vált beszédét. Ha megkérdezed, mi a küldetésem coach-ként, akkor el fogom mondani neked a saját álmomat. Elmondom, hogy Lelkem legmélyéből vágyom arra, hogy valódi, és mély változást hozzak sok-sok ember Életébe, és ezáltal a világunkba.

Hiszem, hogy a coaching egy csodálatos és hatékony eszköz ennek az álomnak a beteljesítéséhez. Hiszem, hogy ha az embereket egy lépéssel közelebb tudom vinni a saját belső békéjükhöz és harmóniájukhoz, akkor egy kicsit a világ is békésebb és harmonikusabb hellyé változik.

Hiszek az álmok erejében, és hiszem, hogy ha képesek vagyunk az álmokat célokká alakítani, akkor képesek vagyunk arra is, hogy ezeket a célokat el tudjuk érni. Éppen ezért bátorítom ügyfeleimet arra, hogy merjenek nagyot álmodni. Mert az álom, a vágy a Lélek iránytűje, amely jól használva elvezet minket ahhoz az érzéshez, amit mindannyian keresünk: a teljesség megéléséhez.

Vágyom arra, hogy minél több hozzám forduló embernek – köztük remélhetőleg Neked is – segíthessek a Lélekből fakadó álmok beteljesítésében.

Nagyobb álmom

Ugyanakkor van egy másik, szintén mélyről jövő küldetésem is. Az, hogy ne csak azok számára legyen elérhető ez a segítség, akik meg tudják fizetni, hanem jusson el olyan rászorulókhoz is ez a lehetőség, akiknek a legnagyobb szüksége van a változásra, változtatásra. Ennek érdekében társadalmi munka keretében ingyenes coaching folyamatokat ajánlok fel olyan Hölgyeknek, akik készen állnak a változtatásra, de nincs lehetőségük fizetni a segítségért. Ezt a karitatív tevékenységet egy civil szervezet keretein belül szeretném folytatni, aminek az előkészítése folyamatban van. Hamarosan többet is megtudhatsz róla!

Legnagyobb álmom

A legnagyobb léptékű álmom a coachinggal kapcsolatban pedig az, hogy a módszer alapelvei (ítélkezésmentesség, elfogadás, a saját erőd és válaszaid megtalálásának támogatása, stb.), és a folyamat során használt eszközök és technikák (pl. aktív odafigyelés, tiszteleten alapuló kommunikáció, hatékony, célirányos tervezés, stb.) bekerüljenek a közoktatásba, és a gyerekek a koruknak megfelelő, érzelmi intelligenciát, önismeretet, együttműködési készséget fejlesztő képzést kaphassanak.

Tehát van egy álmom. Sőt, több is! Csatlakozz hozzám ezen az úton, ha úgy érzed, lehetnek közös lépéseink!