Szertettel köszöntelek egy új Élet küszöbén, és örülök, hogy idetaláltál! Ha úgy döntesz, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és számos kitűnő segítő közül engem választasz, akkor biztos lehetsz abban, hogy egy különleges, nagy gonddal összeállított mentorprogram segítségével fogom megkönnyíteni a belső utazásodat, akár több évnyi útkeresést megspórolva számodra.

Azzal kezdeném, hogy csodálom és tisztelem a coachingot, mint módszert és a kiváló coachokat, mint szakembereket. Nagyon sok esetben ők a legjobb választás, és sokan vannak, akiknek valóban ők tudnak segíteni. Azonban az elmúlt néhány hónap megerősített abban, hogy én nem a hagyományos módszerrel fogok dolgozni. Hogy miért, azt lejjebb olvashatod. Ennek ellenére bátorítalak arra, hogy ha úgy érzed, nem én vagyok a segítőd, akkor keress “rendes” coachként üzemelő coachot. De először nézd meg, hogy én mit tudok neked adni!

Ha az egyéni mentorálást jelenleg nem tudod igénybe venni, akkor se csüggedj, olvasd végig az oldalt, hogy megismerd a lehetőségeidet!

Lássuk, miről is van szó!

FEJRE ÁLLÍTOTT FOLYAMAT

Fordítva
Kép forrása: Pixabay

A legtöbb life coaching folyamat úgy zajlik, hogy megkeresel egy coachot egy adott problémával, ami lehet párkapcsolati kérdés, munkahelyi probléma, stb. Ilyenkor meghatározod a célt, hogy mit szeretnél elérni ahelyett, ami most van, megnézitek alaposan a jelenlegi helyzetet, és elkezditek mélyíteni a folyamatot.

Ez azt jelenti, hogy sok esetben kiderül, nem is az a probléma, amivel segítségért folyamodtál, hanem egészen más gyökerekre vezethető vissza a mostani helyzet. És a végén kiderül, hogy a valódi (!!!) önszeretet és önbizalom hiánya az oka a problémádnak. Ezért nem tudsz határokat húzni, ezért nem tudsz nemet mondani, ezért nem tudsz önmagadért kiállva, de másokkal normális viszonyban együttműködve kommunikálni, ezért nincs időd semmire, stb.

Én megfordítottam a folyamatot, és azt mondom, hogy minden problémád gyökere az önszeretet és önelfogadás hiányához, és az ebből fakadó önbizalomhiányhoz nyúlik vissza. Bármilyen felszíni probléma miatt szeretnél változtatni az Életeden, a folyamatban abból a spirituális alapigazságból indulunk ki, hogy a külvilágod a belső világod tükörképe, tehát amit kint nem úgy tapasztalsz, ahogy szeretnéd, az benned sincs a helyén.

Ezt az alapigazságot mélyítjük aztán tovább a folyamatban. Egy-egy kilencven perces mentorálás során „hagyományos” coachingként indul a foglalkozás, és ezen keretek között zajlik a rendelkezésre álló idő nagyjából kétharmadában. Ezt követően azonban irányt váltunk, és ezért NEM hívom coachingnak, amit csinálok.

ITT KEZDŐDIK A MENTORÁLÁS

Hiszem, hogy nem véletlen az, hogy olyan sok saját élettapasztalat és öngyógyítás után vágtam bele a segítő szakmába. Amikor „hagyományos” coach-hoz fordulsz, akkor ő nem ad neked tanácsot, nem osztja meg a tapasztalatait, hanem rád bízza, hogy találd meg a saját utadat.

Számomra ez csodálatosnak tűnik, én azonban mégsem így működök. Én, ha már egyszer kitapostam egy utat az Élettel és Önmagammal való megbékéléshez, akkor szeretném megmutatni neked ezt, mint lehetőséget.

Útmutatás
Kép forrása: Pixabay

Éppen ezért a foglakozás második részében személyes tapasztalatokkal ötvözött spirituális ismereteket, módszereket, technikákat adok át, amelyek segíthetnek az utadon. Azonban 100%-ban a te döntésed, hogy mit veszel el belőle.

Lehet, hogy csak annyit, hogy kimondod: Ez nálam nem így működik, sokkal inkább…” És elkezded mondani azt, amit eddig nem tudtál megfogalmazni magadnak. De az is lehet, hogy teljesen átjár és együtt rezeg veled az, amit mondtam, és akkor egy erős „hoppá” élmény keretében hagyod magad mögött az eddigi kételyeidet.

Rajtad áll, én nem győzködlek semmiről.

A MÉLY VÁLTOZÁSOK TITKA

A foglalkozás egy közös meditációval zárul. Az eddigi történések alapján megjelölöd azt a témát, amiben aznap a leginkább szükséged van a segítségre, és meditációban közösen behívjuk azokat az energiaminőségeket, amelyek képesek oldani benned a múltad során felhalmozódott energetikai blokkokat.

Bár nem volt tudomásod erről, de az eddigi életedet tulajdonképpen ezek a tudatalattiban eltárolt lenyomatok irányították. Ezért reagáltál ismétlődő helyzetekre azonos módon, ezért vonzottad magadhoz ugyanazokat a fájdalmas eseményeket, ezért hoztál látszólag értelmetlen döntéseket, ezért ragadtál bele nem működő párkapcsolatokba.

Meditáció
Kép forrása: Pixabay

A foglalkozást záró meditációban mélyre, akár előző életekbe is visszanyúlunk, felszínre hozzuk az eddig rejtett blokkokat, és oldjuk azokat, így téve teljessé, és hosszú távon hatékonnyá a folyamatot.

A foglalkozások végén önállóan elvégzendő „házi feladatokat” is kaphatsz, hogy ezzel is mélyítsük és gyorsítsuk a haladást.

KINEK AJÁNLOTT A MENTORPROGRAM ÉS KINEK NEM?

A közös munkához NEM szükséges, hogy mélyen spirituális gondolkodású legyél, de ez igen, hogy nyitottan állj ahhoz, hogy nem ez az egyetlen életünk létezik. Fontos, hogy akarj és merj szembenézni Önmagaddal, nyiss arra, hogy ránézz a saját felelősségedre a jelenlegi helyzetedért, és fájjon annyira a problémád, hogy eltökélten akard a változást.

Ha úgy érzed, ezek közül nem minden igaz rád, akkor NEM én leszek a segítőd.

HOGYAN ÉPÜL FEL A MENTORFOLYAMAT?

A „Szeresd magad magabiztosra!” mentorfolyamat megkezdése előtt egy kb. 45 perces INGYENES konzultáció keretében beszéljük meg, hogy milyen életterületen nyilvánulnak meg a belső elakadásaid.

Ezután egy kérdéssor segítségével meggyőződök arról, hogy a közös munka nem haladja-e meg a kompetenciahatáraimat, azaz nincs-e szükséged olyan terápiás módszerre, amely nem tartozik a szakterületembe.

Végül pedig egymásra hangolódva megérezzük, hogy tudunk-e eredményesen együtt dolgozni. Mindketten bátran mondhatunk nemet, ha bármelyikünk is így érez, akkor hidd el, ez a legjobb megoldás!

A mentorprogram során az első időszakban az önszeretet, önelfogadás, és egészséges önbizalom helyreállításán dolgozunk, majd ezután térünk csak rá speciálisan arra a problémára, ami miatt eredetileg segítséget kerestél. Meglehet, addigra ez a probléma részben vagy egészben meg is oldódik.

Amennyiben igényeled, akkor a folyamat lezárását követően tagja lehetsz egy zárt mentorcsoportnak. Ennek keretén belül havonta egy alkalommal csoportos utánkövető beszélgetéseken vehetsz részt annak érdekében, hogy az elért változások stabilizálódjanak az Életedben, és megakadályozzuk a visszacsúszást.

Lépésről lépésre
Kép forrása: Pixabay

Ezeken az alkalmakon egyszerre többen is részt vesztek, megosztva egymással és velem az eltelt időszak kihívásait, kérdéseit és felismeréseit, és a közösségtől valamint tőlem egy coaching eszközt alkalmazva, meditációval megtűzdelve támogatást kapsz a folytatáshoz.

MEDDIG TART A FOLYAMAT?

A haladás sebességét Te határozod meg! Választhatsz, hogy hetente vagy kéthetente legyenek a mentortalálkozások.

Sebesség
Kép forrása: Pixabay

Ha rám hallgatsz, NEM sietsz! Idő kell, hogy beérjenek azok a folyamatok amelyek két ülés között zajlanak benned. Az is fontos, hogy a kapott feladatokat lelkiismeretesen elvégezd. A hetenkénti konzultációt csak akkor javasolom, ha rengeteg szabadidőd van, és/vagy valamilyen okból nagyon sürgősen változásra van szükséged, és a cél érdekében nem félsz keményen odatenni magad!

A mentorprogram során annyi ülésünk lesz, ameddig azt nem mondod, hogy elérted a kívánt változást. Azt, hogy ez mennyi idő alatt megy végbe, nehéz lenne megjósolni, mivel rengeteg dologtól függ. Elsősorban attól, hogy eddig mennyire gyógyítottad magad, most milyen mélyek az elakadásaid, és milyen erős a szándékod a változásra. Ez a tetteidben fog megmutatkozni.

Mindent összevetve legalább 5 alkalommal számolj, de a 10-12, vagy akár ennél is több alkalom reálisabb, mivel igen mélyre foguk lenyúlni a folyamatban, és sok helyen futhatunk bele elágazásokba.

A SIKER LEGFONTOSABB ELEME

A siker kovácsa te magad vagy! Tudnod kell, hogy az elért eredmény kettőnk közül csak RAJTAD múlik! Én a magam részéről 100%-ig beleteszem a tudásomat, időmet és energiámat, a lehető legjobbat adva neked. Arról, hogy jó az, amit csinálok, lejjebb görgetve olvashatod a korábbi ügyfeleim véleményét.

A siker kovácsa
Kép forrása: Pixabay

A valódi áttörést azonban akkor fogod tudni elérni, ha te is hozzáteszed a saját részedet! Én mindvégig a felelősségedben tartalak, és jelzem, ha úgy érzem, hogy valamiért tudat alatt akadályozod a folyamatot. Innentől ezt is megdolgozzuk, hogy képes legyél elérni a vágyott állapotot!

MILYEN EREDMÉNYRE SZÁMÍTHATSZ?

A mentorprogram során olyan mélyreható változások történnek meg benned, amelyekkel segítség nélkül akár több éven keresztül küzdhettél volna, az utánkövetés pedig segít, hogy ezek a változásokat a hétköznapok viharában is fent tud tartani.

Ha rendesen beleteszed a folyamatba az idődet és energiádat, akkor garantáltan meg fog változni az Életed! Nem, nem teljesül minden álmod azonnal! Igen, az Élet továbbra is próbára fog tenni, még az is lehet, hogy többször, vagy erőteljesebben, mint eddig!

DE!!!! De te már meg tudsz állni az Élet viharaiban. Nem engeded ki a kezedből az irányítást, többé már nem adsz hatalmat másoknak, hogy uralják az Életedet! A mentorfolyamat végére egy olyan belső erőhöz fogsz hozzáférni (nem írom, hogy fejlődik ki benned, mert már MOST IS OTT VAN, csak sok dolog takarja!), amellyel könnyedén fogsz tudni kapcsolódni a nehéz helyzetekben. Reszkető lábak helyett stabilan állsz a világban, és pontosan tudni, érezni, és alkalmazni fogod azt az elvet, miszerint az Élet sosem ad nagyobb feladatot, csak amit képes vagy megoldani!

Lehetséges
Kép forrása: Pixabay

Azt fogod tapasztalni, hogy a téged eddig visszahúzó emberek szép lassan kikopnak az Életedből. Ez az átmeneti időszakban nehézséget okozhat, akár fájdalmas is lehet, DE hidd el, aki valóban hozzád tartozik, mert együtt többek vagytok, mint külön, azt NEM veszítheted el!!! Mindemellett a nehéz helyzetekben is melletted leszek, és támogatlak, hogy megbirkózz velük!

És amikor már eléggé előre haladtál a folyamatban, akkor egyszer csak elkezdenek megjelenni új emberek az Életedben. Olyan emberek, akik értenek, szeretnek és elfogadnak téged, mert már te is szereted és elfogadod önmagad!

MENNYIBE KERÜL AZ EGÉSZ ÉLETEDET ÁTALAKÍTÓ MENTORFOLYAMAT?

A „Szeresd magad magabiztosra!” mentorprogram másfél évtized belső munkájának esszenciáját adja át neked, olyan kincseket, amelyek segítségével sokkal KÖNNYEBBEN és GYORSABBAN teheted meg a saját utadat! A mentorálás ára így elenyésző az értékéhez képest!

A 90 perces online ülések 11.000 Ft-ba (alanyi adómentes) kerülnek. A tíz ülésre szóló bérlet ára pedig 99.000 Ft.

KIncs
Kép forrása: Pixabay

EZT MONDJÁK RÓLAM

Néhány rövid vélemény azoktól, akikkel már dolgoztunk együtt. (A nevekre kattintva olvashatod a teljes bejegyzést.)

Évi: “Az egyéni coaching folyamat során minden alkalommal megbizonyosodtam Szilvi szakmai tudásáról és megnyugtató, támogató, ösztönző kisugárzásáról. “

Kati: “Szilvi azonnal ráérzett a probléma gyökerére. Nálam több kell a coachingnál… Rövid időn belül behívta a probléma megoldásához szükséges gyógyító energiákat úgy, hogy egymástól 200 km távolságban voltunk, és telefonon keresztül kommunikáltunk. Nagyon kíváncsi voltam, hogyan dolgozik így. A meditáció során mélyről jövő felismerés zajlott, melyet Szilvi további magyarázattal egészített ki . Az erős energiák megtették a hatásukat, a fizikai tüneteim azonnal megszűntek, és hetek múltán sem tértek vissza, a lelki folyamatok pedig azóta is zajlanak. Ez volt életem eddigi legerősebb oldása.”

Andi: Feltöltés alatt

HA MÁR DÖNTÖTTÉL

Ha a fentieket olvasva úgy érzed, hogy én vagyok az a szakember, aki képes segíteni neked, akkor írj e-mailt a bekesjovo@gmail.com címre! Tárgymezőbe írd be, hogy „Szeresd magad magabiztosra! – mentorfolyamat”

Együttműködés
Kép forrása: Pixabay

Szeretettel várom a jelentkezésed!

Szilvi