2021. szeptemberében egy 21 napos kihívást vezettem a zárt Facebook csoportomban. Ebben a 21 napban három egyhetes turnusban dolgoztunk az önelfogadást, önszeretetet akadályozó, önbizalomhiányt okozó lelki blokkok feldolgozásával.

A kihívás anyagát másfél évtized önismereti utazásának esszenciája alapján állítottam össze, és komoly felismeréseket hozott azoknak a résztvevőknek, akik teljes erőbedobással végezték a feladatokat.

Ha úgy érzed, hogy önbizalomhiánnyal küzdesz a mindennapokban, de nincsen lehetőséged az egyéni (online) mentorálásra, vagy szeretnél egyedül haladni az utadon, akkor most ezzel az élő adásokon készült videósorozattal nagy mértékben tudod támogatni, gyorsítani és könnyíteni a saját belső utazásodat.

Kiknek ajánlott a SZERESD MAGAD MAGABIZTOSRA! – videótréning?

 • Ha minden és mindenki azt ordítja kint, vagy te azt érzed bent, hogy az önbizalomhiány az oka a problémáidnak.
 • Ha nem bírod már az állandó görcsölést az önbizalomhiány miatt, de az egyéni mentorálást jelenleg nem engedheted meg magadnak.
 • Ha spirituálisan NYITOTT gondolkodású vagy.
 • Ha elég kitartó vagy ahhoz, hogy egyedül is dolgozz magadon! (NEM akarom, hogy kiadd a pénzt, és aztán pár alkalom után feladd!)

Mikor NEM ajánlott a videótréning?

 • Ha olyan súlyos mentális problémád van, hogy pszichológus, pszichiáter segítségére van szükséged.
 • Ha jobban szeretsz másokat hibáztatni, mint a saját Életedért felelősséget vállalni.
 • Ha nem tudod eléggé odatenni magad ahhoz, hogy végignézd a videókat, és megcsináld a hozzájuk kapcsolódó feladatokat.

Mit mondanak, akik élőben végezték a feladatokat?

Íme néhány vélemény:

Magdolna véleménye
Magdolna véleménye
Mónika véleménye
Mónika véleménye
Erika véleménye
Erika véleménye

Te milyen változásra számíthatsz?

Az abszolút attól függ, hogy hol tartasz most a saját Életedben, mennyit dolgoztál már magadon, stb., illetve most milyen alaposan végzed a feladatokat.

Általánosságban elmondható, hogy biztosan lesznek olyan gondolatok, amelyek választ hoznak a kérdéseidre, és felszabadulsz régi terhek alól (ebben a tréninghez tartozó meditációk is segítenek).

Mennyibe kerül a 21 napos tréning?

21.000 Ft (áfamentes). Mit jelent ez? Napi 1.000 Ft-ot. Kevesebbet, mint 21 napon át az ebéded. Amikor a tested táplálod, az életben tart, amikor a lelked táplálod, az felemel! Ajándékozd meg magad ezzel a lehetőséggel!

Ajándék
Kép forrása: Pixabay

Mi a videósorozat előnye?

 • Komoly segítséget kapsz relatív olcsón.
 • Abszolút a saját tempódban haladhatsz.
 • Az élő videók varázsa: olyan, mintha egyenesen hozzád beszélnék. 🙂

Mi a sorozat hátránya?

 • Az élő videók varázsa. 🙂 Minden technikai apróság, ami ezzel jár. Előfordulhat, hogy ez zavar téged, de vonatkoztass el tőle, és arra figyelj, ami valóban lényeges!
 • Mivel nem személyre szabott, ezért csak általánosságban tudok beszélni. Lesz, ami rád nem vonatkozik, vagy nem teljesen igaz. Nem tudjuk mélyíteni azokat a területeket, ahol neked több segítségre lehet szükséged, nem tudjuk átbeszélni és személyessé tenni a témádat. Ha a kifejezetten rád szabott segítségre vágysz, akkor válaszd a Szeresd magad magabiztosra! – egyéni online mentorálást, vagy a szintén online csoportos mentorálást (HAMAROSAN)!

Hogyan kapom meg a videókat?

E-mailküldés
Kép forrása: Pixabay

Jelenleg MÉG NEM automatizált a rendszer, ezért eltart egy kicsit, mire minden a helyére kerül!

Ha szeretnéd megkapni a videókhoz a hozzáférést, akkor írj a bekesjovo@gmail.com címre. A válaszüzenetben elküldöm a számlaszámomat, ahova utalhatod az összeget. Amikor beérkezett az utalás, onnantól 24 órán belül e-mailben megkapod a videók és a házi feladatok linkjét.