Ha úgy érzed, bennem végre megtaláltad azt a segítőt, aki tovább tud lendíteni az utadon, akkor az alábbi szolgáltatások közül választhatsz. Úgy állítottam össze a kínálatot, hogy NE a pénztárcád vastagságán múljon, hogy kapsz-e tőlem értékelhető segítséget.

STABIL ALAPOK

Mindennek az alapja, Önmagad elfogadása és szeretete, ezért ha együtt akarsz dolgozni velem, addig nem tudunk más területtel foglalkozni, amíg itt szintet/szinteket nem tudsz lépni.

Kép forrása: Pixabay

A saját Életemet tekintve ebben van a legnagyobb tapasztalatom, és éppen ezért tisztában vagyok vele, hogy MUSZÁJ itt kezdeni, ha valódi tartós eredményt szeretnél elérni. Ebben az alábbi módokon tudlak támogatni:

ÉLETFELADAT

Azoknak, akik már nem teljesen kezdők a spirituális utazásukon, és szeretnének egy magasabb szintre lépni:

Kép forrása: beate bachmann a Pixabay-ről

PÁRKAPCSOLAT

A kiegyensúlyozott magánélet alapja (akár egyedül élsz, akár párkapcsolatban) az önmagaddal való megbékélés. Minden párkapcsolatodban, vagy annak hiányban az önmagadhoz való viszonyod tükröződik, éppen ezért, ha változást szeretnél ezen a területen, akkor mindenképpen olvasd el, amit a “Szeresd magad magabiztosra!” – mentorprogramnál írtam. Ha egyedül vennéd igénybe a segítségemet, akkor első körben ezzel tudom támogatni a magánéleted minőségének javulását.

2022 első felében pedig PÁROK részére is elindítom a coachingon, mediáción, mediTáción alapuló PÁRKAPCSOLATI MENTORPROGRAMomat. Ezzel kapcsolatban már tudsz e-mailben érdeklődni. Addig is szeretettel ajánlom a “Gyógyító Szerelem” című, női önismereti, párkapcsolati regénytrilógiámat, vagy az egyéni mentorálást.

Saját regényem borítója