“Németh Szilviát online ismertem meg egy általa hirdetett programsorozat folyamán.
Majd, mivel szimpatikus volt számomra ő is és mindaz amit képvisel, így adott életterületen egyéni segítséget kértem tőle.
Az egyéni coaching folyamat során is minden alkalommal megbizonyosodtam szakmai tudásáról és megnyugtató, támogató, ösztönző kisugárzásáról. Ami nagyban alapul szolgált a közös munkához.
Úgy érzem nekem az volt a legfontosabb feladatom, hogy nyitottan álljak a folyamathoz és hogy őszintén képes legyek szembenézni mindazzal, ami jelenleg gátol, s hogy célokat tűzzek ki illetve hogy együttműködő legyek.
A hivatás volt a megdolgozandó terület.
Minden alkalommal kérdések hangzottak el, amelyek őszintén elgondolkodtatóak voltak, illetve egyik alkalomról a másikra feladatokat kaptam, hogy fókuszban legyen mindaz, amivel épp dolgozunk. 
Az ismerkedés, a bevezető és az első rész a helyzetem nagyvonalakban való felméréséről szólt.
Ahogy beszélgettünk, a második alkalom után már nagyon erősen megfogalmazódott a rend teremtés igénye bennem, s ez több síkon zajlott, zajlik jelenleg is. Szó esett arról hogy sok hobbi és tevékenység tetszik, így rangsorolás is a feladataim egyike volt.
Fontos volt kőkeményen átgondolnom, hogyan is működöm nap mint nap, s körvonalazódni kezdett számomra, hogy mik azok a tevékenységek, gondolati és cselekvési minták, amelyeken változtatnom kell.
Úgy gondolom, a coaching segíti valódi céljaink megtalálását és támogatja mindezek fenntartását, illetve a szükséges változtatásokra ösztönözve segíti az egyén személyiség fejlődését, önismeretét, és elmélyíti az önmagunkkal való jó kapcsolatot, ami a siker egyik, hanem legfontosabb alappillére.
A folyamat során új oldalakról ismertem meg magam, sok megértés született bennem és nemrég megmutatkozott számomra egy olyan munka amire még nem tudtam igent mondani a körülményei okán, de már az egyéniségemhez illő volt. Mindezt nem kudarcként, épp ellenkezőleg, sikerként könyvelem el, mert úgy érzem sok- sok ( más szemében talán apró) de számomra lényeges lépéssel vagyok közelebb az igazi hivatásom megtalálásához.
Őszintén kíváncsi vagyok, mi egyéb lehetséges még azon kívül, amire a ma tegnapjában nem is gondoltam volna, s mindezt Szilvinek is köszönhetem , s nyilván a saját nyitottságomnak is.

🥰

S. Éva